Featured Posts
Posts Are Coming Soon
Pysy kanavalla...
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Psykoterapiasta

Tervetuloa uusille sivuilleni!

Olet miettinyt ehkä jo jonkin aikaa, että psykoterapia voisi olla sinulle sopiva tapa käsitellä elämässäsi aiemmin olleita tai tällä hetkellä mieltä vaivaavia asioita. Myös tulevaisuus saattaa mietityttää tai ihmissuhteet, tunne-elämän ja sosiaalisten tilanteiden haasteet tai erilaiset haasteet kuormittavat tilannettasi niin, että et saa todellista potentiaaliasi käyttöösi. Saatat vielä epäröidä, että onko terapia sittenkään sinua varten, uskallatko tai löydätkö sellaista terapeuttia, jonka kanssa on helppoa puhua ja työstää itselle vaikeita asioita.

Melkein jokaisella, joka aloittaa terapian voi tuntua samalta. Vaatii monesti pitkää pohdintaa ja jopa vaikeaa uupumusta tai kriisiä elämässä, ennen kuin lopullinen päätös tulee tehtyä. Et siis ole ainoa tunteidesi kanssa.

Toimin psykoterapeuttina Oulun seudulla ja pyrin luomaan vastaanotolleni hyvin välittömän ja rennon ilmapiirin, jonne jokainen asiakas saa tulla omana itsenään. Sen lisäksi, että psykoterapiassa tulet hyväksytyksi sellaisena arvokkaana ihmisenä kuin sinä olet. Pääset käsittelemään tuellani elämässäsi vastaantulleita hankalia asioita, etsimään voimavarojasi ja vahvuuksiasi sekä hyväksymään itsesi kokonaisena, juuri omalla tavallasi täydellisenä ihmisenä. Terapia ei ole helppoa, se käynnistää monenlaisia prosesseja ja vaatii myös paljon omaa työskentelyä ja todellista halua lähteä kohti muutosta. Psykoterapia on tavoitteellista työskentelyä, jonka tavoitteen määrittelee asiakas itse. Tervetuloa varaamaan aikaa ja kohti elämää, jossa viihdyt paremmin.