Psykoterapiasta

July 23, 2018

Tervetuloa uusille sivuilleni!

Olet miettinyt ehkä jo jonkin aikaa, että psykoterapia voisi olla sinulle sopiva tapa käsitellä elämässäsi aiemmin olleita tai tällä hetkellä mieltä vaivaavia asioita. Myös tulevaisuus saattaa mietityttää tai ihmissuhteet, tunne-elämän ja sosiaalisten tilanteiden haasteet tai erilaiset haasteet kuormittavat tilannettasi niin, että et saa todellista potentiaaliasi käyttöösi. Saatat vielä epäröidä, että onko terapia sittenkään sinua varten, uskallatko tai löydätkö sellaista terapeuttia, jonka kanssa on helppoa puhua ja työstää itselle vaikeita asioita. 

 

Melkein jokaisella, joka aloittaa terapian voi tuntua samalta. Vaatii monesti pitkää pohdintaa ja jopa vaikeaa uupumusta tai kriisiä elämässä, ennen kuin lopullinen päätös tulee tehtyä. Et siis ole ainoa tunteidesi kanssa. 

 

Toimin psykoterapeuttina Oulun seudulla ja pyrin luomaan vastaanotolleni hyvin välittömän ja rennon ilmapiirin, jonne jokainen asiakas saa tulla omana itsenään. Sen lisäksi, että psykoterapiassa tulet hyväksytyksi sellaisena arvokkaana ihmisenä kuin sinä olet. Pääset käsittelemään tuellani elämässäsi vastaantulleita hankalia asioita, etsimään voimavarojasi ja vahvuuksiasi sekä hyväksymään itsesi kokonaisena, juuri omalla tavallasi täydellisenä ihmisenä. Terapia ei ole helppoa, se käynnistää monenlaisia prosesseja ja vaatii myös paljon omaa työskentelyä ja todellista halua lähteä kohti muutosta. Psykoterapia on tavoitteellista työskentelyä, jonka tavoitteen määrittelee asiakas itse. Tervetuloa varaamaan aikaa ja kohti elämää, jossa viihdyt paremmin. 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

July 23, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

Psykoterapeutti Heli Tuikka

0449891676

Isokatu 19 A 7, 2krs., 90100 Oulu

©2018 by www.helituikka.com. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now